Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Home » Chocoladewafels kopen

✔ Gratis stickers vanaf 1000 stuks

✔ Grote hoeveelheden beschikbaar

✔ Gratis snoepzak om uit te proberen

Echte Belgische chocoladewafels kopen

Eén van de meest bekende Belgische lekkernijen is de wafel. Daarnaast staat ons land bekend om de beste chocolade. Wat uniek is aan onze chocolatiers is dat ze 100% cacaoboter als vetelement in de chocolade gebruiken. In andere Europese landen is het ook toegestaan om tot 5% andere plantaardige vetten in chocolade te gebruiken. En dat verschil proeft u. Ook in echte Belgische chocoladewafels. Wafels en chocolade vormen samen de heerlijkste combinatie. Bij Snoepzak.eu kunt u de lekkerste chocoladewafels kopen. De chocoladewafels die u online bij ons kunt bestellen, zijn dé perfecte manier om uw clubkas te spijzen.

Geinteresseerd in onze chocoladewafels?

Belgische wafeltjes

Uw chocoladewafels online bestellen?

Bent u voor uw school, sportvereniging, muziekvereniging, goededoelenactie, scouting, jeugdbeweging of bedrijf van plan om chocoladewafels te gaan verkopen? Dan kunt u bij ons uw chocoladewafels eenvoudig online bestellen. Onze wafeltjes zitten verpakt in dozen van minstens 700 gram. En net omdat ze apart verpakt zitten, blijven de chocoladewafels altijd vers, ook na het openen van de doos. Alle chocoladewafels die u bij ons kunt kopen, zijn ten minste één maand houdbaar bij levering. Wilt u een grotere hoeveelheid of een ander type gewicht? Dan bieden wij u graag een passende offerte aan. Wij denken altijd met u mee.

Ontdek het verschil tussen suikerwafels met chocolade en vanillewafels met chocolade

Bij ons kunt u twee verschillende soorten chocoladewafels kopen: de doorsnee suikerwafels met chocolade of vanillewafels met chocolade. Bij de suikerwafel, ook wel bekend als de Luikse wafel, wordt parelsuiker in het gistdeeg verwerkt. Suikerwafels zijn de wat ovaalvormige of ruitvormige wafels. Vanillewafels zijn lekker zachte en luchtige, rechthoekige wafels. En beide varianten zijn dus verkrijgbaar met chocolade. Wilt u liever een mix van chocoladewafels, suikerwafels en vanillewafels online bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0475/248277of via e-mail: krisenkarine@skynet.be. Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee in oplossingen. Onze mogelijkheden op het gebied van snoepgoed, wafels en pralines zijn eindeloos.

Anderen bekeken ook: Wafels kopen | Vanillewafels kopen | Suikerwafels kopen

Contactformulier

7 + 9 =