Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Sintzakjes met lekker sintsnoep kopen

De maand oktober is aangebroken. Dat betekent dat de Sint en zijn pieten volgende maand alweer  in ons land aankomen. Eén van de gezelligste periodes van het jaar waarin het sintsnoep en de sinterklaaschocolade niet meer weg te denken zijn. De hoogste tijd dus om sintzakjes met daarin het lekkerste sintsnoep te kopen. Onze sintzakjes zijn geschikt voor scholen, verenigingen, sportclubs, scouts, KLJ, bedrijven, maar ook voor particulieren. Het grote voordeel wanneer u besluit om op Snoepzak.eu uw sintzakjes te kopen, is dat al ons snoepgoed een houdbaarheidsdatum van minstens één jaar heeft. Wilt u verzekerd zijn van blije snoetjes? Zorg er dan voor dat u uw sintsnoep ruim op tijd gaat kopen.

Zakje small

– Friedel Sint Melk ALU , 60g
– Etna Sinterklaas 11 cm- Lotus speculoos Sinterklaas 13g, 9 cm
– Biscyland Nic-Nac 25g

€ 2,00 per zakje – vanaf 100 stuks 1,90€

Zakje medium

– Lotus speculoos Sinterklaas
– LU Prince pocket Choco
– Friedel Sint Melk chocolade
– Goudstukken Middel Turbo
– Etna Sinterklaas guimauve
– Frisia Twister Mallows , fruit Stick
– Sweetz Fruit Knots , Lutti Fizzers , sweetpack tutter

€ 3,45 per zakje

Zakje large

– TOTAALGEWICHT 190 gram
– Biscyland Crack-it
– Lotus Speculoos Sinterklaas
– Matthé Sinterklaas Melk cello
– Albert Ier Goudstukken Middel in Tubo
– Etna Sinterklaas Guimauve Cello

€ 3,95 per zakje

Puntzak Sint

– Biscyland Crack-It, Lotus speculoos Sinterklaas
– Bahlsen Pick Up, Jacques tablet melk 40g
– Goudstukken Middel, Haribo mini zaje 10g
– Etna Sinterklaas Guimauve, Haribo Roulette Fruit
– Frisia twister Mallows, Chewy Fruit Stick
– Fruittella Mini

€ 4,95 per zakje

Wie zoet is, krijgt lekkers…

De sinterklaasperiode staat niet alleen bekend om de cadeautjes, de leuke liedjes en de gezelligheid, maar ook om al dat lekkere sintsnoep en strooigoed. Het liedje zegt niet voor niets ‘wie zoet is, krijgt lekkers’. Onder sinterklaassnoepgoed verstaan we onder andere chocoladeletters, kruidnoten, taaitaai, speculoos, gouden muntstukken en holle melkfiguren. En bij Snoepzak.eu kunt u divers sintsnoep kopen. Al ons sintsnoep is verkrijgbaar in sintzakjes die u in de maten small, medium, large of puntzak bij ons kunt kopen. De minimum hoeveelheid is 20 sintzakjes. Wilt u sintzakjes kopen? Plaats uw bestelling dan voor 26 oktober of tot zolang de voorraad strekt. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW.

Sintzakjes kopen? Contacteer ons!

Wilt u bij ons als particulier, bedrijf of organisatie uw sintzakjes met sintsnoep voor de gezellige feestdag kopen? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en plaats uw bestelling. Maar bent u op zoek naar een ander aantal of een ander gewicht? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een grotere hoeveelheid of een ander type snoep, zoals pralines, of gewicht bieden wij van Snoepzak.eu u graag een passende offerte aan. Wij denken altijd met u mee naar een passende oplossing voor het kopen van uw sintsnoep. Heeft u een vraag over onze sintzakjes? Neem telefonisch contact met ons op via 0475/248277 of via e-mail: krisenkarine@skynet.be. Wij staan graag voor u klaar.    

Anderen bekeken ook: Sinterklaaschocolade bestellen | Kant-en-klare snoepzakjes