Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Sinterklaas snoepgoed kopen

December is één van de gezelligste periodes van het jaar waarin het sintsnoep en de sinterklaaschocolade niet meer weg te denken zijn. De hoogste tijd dus om sintzakjes te kopen. Onze sintzakjes zijn geschikt voor scholen, verenigingen, sportclubs, jeugdbewegingen en bedrijven, maar ook voor particulieren. Het grote voordeel wanneer u besluit om via Snoepzak.eu uw sintzakjes te kopen, is dat al ons snoepgoed een houdbaarheidsdatum van minstens één jaar heeft. Wilt u verzekerd zijn van blije snoetjes? Zorg er dan voor dat u uw Sinterklaas snoepgoed ruim op tijd gaat kopen.

Zakje small

– Sint chocolade 60g
– LU Prince 40g
– Etna Guimauve 14g
– Lotus Speculaas 13g

€ 2,00 per zakje – vanaf 100 stuks 1,90€ (excl. 6% btw)

Zakje medium

– Lotus speculoos Sinterklaas
– LU Prince pocket Choco
– Friedel Sint Melk chocolade
– Goudstukken Middel Turbo
– Etna Sinterklaas guimauve
– Frisia Twister Mallows , fruit Stick
– Sweetz Fruit Knots , Lutti Fizzers , sweetpack tutter

€ 3,45 per zakje

Zakje large

– TOTAALGEWICHT 190 gram
– Biscyland Crack-it
– Lotus Speculoos Sinterklaas
– Matthé Sinterklaas Melk cello
– Albert Ier Goudstukken Middel in Tubo
– Etna Sinterklaas Guimauve Cello

€ 3,95 per zakje

Puntzak Sint

– Biscyland Crack-It, Lotus speculoos Sinterklaas
– Bahlsen Pick Up, Jacques tablet melk 40g
– Goudstukken Middel, Haribo mini zaje 10g
– Etna Sinterklaas Guimauve, Haribo Roulette Fruit
– Frisia twister Mallows, Chewy Fruit Stick
– Fruittella Mini

€ 4,95 per zakje

Wie zoet is, krijgt lekkers… door sinterklaas snoepgoed te kopen

De sinterklaasperiode staat niet alleen bekend om de cadeautjes, de leuke liedjes en de gezelligheid, maar ook om al dat lekkere snoep en strooigoed. Een van de meest bekende liedjes zegt niet voor niets ‘wie zoet is, krijgt lekkers’. Onder Sinterklaas snoepgoed verstaan we onder andere chocoladeletters, kruidnoten, , speculoos, gouden muntstukken en holle melkfiguren of een snoepmix. Bij Snoepzak.eu vindt u al deze diverse soorten van Sinterklaas snoepgoed. Al ons sintsnoep is bovendien verkrijgbaar in sintzakjes die u in de maten small, medium en large, of in een puntzak bij ons kunt kopen. De minimum hoeveelheid voor aankopen in bulk is 20 sintzakjes. Wilt u sintzakjes kopen? Plaats uw bestelling dan voor 26 oktober of zolang onze voorraad strekt. Handig om te weten is dat alle genoemde prijzen van onze gevulde snoepzakjes exclusief 6% BTW zijn.

Wilt u sintzakjes kopen? Contacteer ons!

Wilt u bij ons als particulier, bedrijf of organisatie uw sintzakjes met Sinterklaas snoepgoed voor deze gezellige feestdag kopen? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en plaats uw bestelling. Neem ook gerust contact met ons op indien u op zoek bent naar andere aantallen van snoepgoed of andere soorten snoep zoals paaseitjes. Voor een grotere hoeveelheid of een ander type snoep, zoals pralines, bieden wij u bij Snoepzak.eu graag een passende offerte aan. Heeft u nog een vraag over onze sintzakjes? Neem telefonisch contact met ons op via 0475/248277 of via ons contactformulier. Wij staan steeds voor u klaar.