Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Heerlijke Belgische wafels kopen

In België, maar ook in de omliggende landen, geniet de Belgische wafel internationale bekendheid. Belgische wafels zijn heerlijk door de lichte structuur en zijn geliefd bij zowel jong als oud. Dat maakt dat die wafels een succes zijn voor uw verkoop. Dé manier om eenvoudig geld te verdienen voor bijvoorbeeld uw school, vereniging of goed doel. Maar ook zeer geschikt als traktatie voor een kinderverjaardag. Besluit u om bij Snoepzak.eu uw wafels online te bestellen? Dan heeft u bij ons de keuze uit suikerwafels, vanillewafels of chocoladewafels. Voor ieder wat wils dus.

Prijslijst wafeltjes (prijzen zijn per stuk, excl. 6% BTW)

Omschrijving1-499 stuks500-999 stuksVanaf 1000 stuks
Doos Vanillewafels, per 3 verpakt, 700 gram€ 2,80€ 2,75€ 2,70
Doos Chocolade Vanillewafels, apart verpakt, 700 gram€ 2,80€ 2,75€ 2,70
Doos Suikerwafels, apart verpakt, 700 gram€ 2,80€ 2,75€ 2,70
Doos Chocolade Suikerwafels, apart verpakt, 700 gram€ 2,80€ 2,75€ 2,70
Mix 1: 18 stuks = 9 Vanille + 9 Vanille Chocolade, 700 gram€ 2,80€ 2,75€ 2,70
Mix 2: 16 stuks = 4 Vanille + 4 Vanille Chocolade + 4 Suiker + 4 Suiker Chocolade, 700 gram€ 2,80€ 2,75€ 2,70

Verschillende soorten wafels

Zoals hierboven aangegeven, kunt u bij ons de verschillende soorten wafels kopen:

  • Suikerwafels, ook wel bekend als Luikse wafels, zijn wat zwaardere wafels waarin suikerkristallen worden verwerkt.
  • Vanillewafels zijn lekkere zachte, luchtige wafels.
  • Chocoladewafels zijn zachte vanillewafels, gedeeltelijk of volledig bedekt met een laagje pure Belgische chocolade of melkchocolade.

Kunt u geen keuze maken uit de verschillende soorten wafels die je bij ons kunt kopen? Kies dan voor een mix van de diverse soorten. Wij denken graag met u mee qua mogelijkheden.

Apart verpakte wafels online bestellen

Wanneer u ervoor kiest om uw wafels te kopen op Snoepzak.eu kiest u voor de beste wafels aan de scherpste prijs. Alle wafels die je online bij ons kunt bestellen, zitten apart verpakt per doos van minstens 700 gram. Onze wafels zitten in een handige portieverpakking, waardoor de wafels altijd verf blijven, ook na het openen van de doos. Wij garanderen dat onze wafels tenminste één maand houdbaar zijn bij de levering van uw bestelling. 

Wafels online bestellen? Binnen 7 werkdagen geleverd

Nadat u online uw wafels besteld heeft, zorgen wij ervoor dat deze altijd binnen zeven werkdagen na de dag van bestelling bij u geleverd worden. Voor een grotere hoeveelheid biedt Snoepzak.eu u graag een passende offerte aan. Of u nu op zakelijk of op particulier gebied uw wafels, of pralines online wilt bestellen: bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 0475/248277 of via e-mail: krisenkarine@skynet.be. Wij staan graag voor u klaar.

Anderen bekeken ook: Chocoladewafels kopen | Sintzakjes kopen | Paasgeschenken kopen