Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Home » Vanillewafels kopen

✔ Gratis stickers vanaf 1000 stuks

✔ Grote hoeveelheden beschikbaar

✔ Gratis snoepzak om uit te proberen

De lekkerste vanillewafels kopen

De lekkerste vanillewafels kunt u kopen op snoepzak.eu. Wist u dat wafelverkoop geld in het laatje brengt? Het verkopen van wafels door leden en andere vrijwilligers is altijd succesvol. Dus of het nu om een sportvereniging, school, goededoelenactie, hobbyclub of jeugdbeweging gaat: met het verkopen van vanillewafels legt u een mooie geldreserve aan. En wij helpen u daar graag bij. Op Snoepzak.eu kunt u namelijk de lekkerste en erg aantrekkelijk geprijsde vanillewafels kopen. Een kleine investering voor een groots resultaat. Besluit u vandaag uw vanillewafels bij ons te kopen? Dan zorgen wij ervoor dat deze uiterlijk zeven werkdagen na de dag van bestelling bij u geleverd worden.

Geinteresseerd in onze vanillewafels?

Vanillewafels

Een succesvolle wafelverkoop

Zoals gezegd, is het verkopen van wafels een gemakkelijke manier om snel geld te verdienen, op voorwaarde dat u een succesvolle wafelverkoop organiseert. Wij geven u een aantal tips:

  • Na het kopen van onze vanillewafels bepaal je de juiste prijs. Zet niet te laag in, maar zeker ook niet te hoog. Vaak wordt een prijs van drie euro per pakje wafels gehanteerd. Dat is een bedrag dat veel mensen zeker wel willen geven om uw organisatie te steunen.
  • Laat mensen weten dat u een wafelverkoop organiseert.
  • Het daadwerkelijke verkopen is het belangrijkste aspect van de wafelverkoop. Hoe spoort u leden, leerlingen of vrijwilligers aan om wafels te gaan verkopen? Krijgen ze er iets voor terug?
  • Een goede coördinatie en opvolging zijn belangrijk.

Vanillewafels kopen? Contacteer ons

Op Snoepzak.eu kunt u niet alleen vanillewafels kopen. Nee, wij hebben ook suikerwafels, pralines en chocoladewafels in ons assortiment. Of uw voorkeur nu uitgaat naar enkel vanillewafels of een mix tussen de diverse wafels: contacteer ons voor een soepel verloop. Heeft u nog een specifieke vraag of wilt u een grotere hoeveelheid vanillewafels kopen?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 0475/248277 of via e-mail: krisenkarine@skynet.be. Wij staan graag voor u klaar.

Anderen bekeken ook: Suikerwafels kopen | Wafels kopen

Contactformulier

14 + 10 =