Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Home » Suikerwafels kopen

✔ Gratis stickers vanaf 1000 stuks

✔ Grote hoeveelheden beschikbaar

✔ Gratis snoepzak om uit te proberen

Echte Belgische suikerwafels kopen

Sportverenigingen, muziekverenigingen, scholen of goededoelenacties organiseren jaarlijks diverse evenementen om hun clubkas te spijzen en om dus meer te kunnen betekenen voor hun leden, leerlingen en vrijwilligers. Eén van de beste manieren is om suikerwafels te verkopen. Met het verkopen van suikerwafels kunt u met een kleine inzet van uw kant een redelijke opbrengst genereren. Zeker wanneer u besluit om uw suikerwafels te kopen bij Snoepzak.eu. Bij ons kunt u namelijk de beste suikerwafels tegen de meest aantrekkelijke prijzen online bestellen. En al onze suikerwafels hebben een houdbaarheidsdatum van tenminste een maand bij levering.

Geinteresseerd in onze suikerwafels?

wafeltjes

Wat zijn suikerwafels nou eigenlijk?

Suikerwafels, ook wel Luikse wafels of gaufres de Liège genoemd, zijn wafels die hun oorsprong vinden in de Belgische stad Luik. Waar de Brusselse wafel rechthoekig is, is de Luikse suikerwafel vaak ruit- of ovaalvormig. Eén van de belangrijkste kenmerken van suikerwafels, en ook meteen datgeen wat de suikerwafel zo lekker maakt, is de parelsuiker die verwerkt is in het gistdeeg. Suikerwafels worden vaak verkocht op kermissen en braderieën, maar kunt u bij Snoepzak.eu ook voorverpakt online bestellen. Het kopen van de voorverpakte variant maakt suikerwafels uitermate geschikt voor scholen, sportverenigingen, de scouts en andere organisaties. Uw bestelling wordt binnen zeven werkdagen na de dag van de bestelling geleverd. We hebben ook heerlijke pralines in de aanbieding.

Bestel een grotere hoeveelheid suikerwafels

De suikerwafels die u bij ons online kunt bestellen, zitten apart verpakt per doos van minstens 700 gram. En hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de uiteindelijke prijs per doos is. Wenst u een grotere hoeveelheid van meer dan 2000 stuks of een ander type gewicht per doos? Dan bieden wij u graag een passende offerte aan voor het kopen van onze suikerwafels. Heeft u nog een vraag over het online bestellen voordat u de suikerwafels wilt kopen? Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u de suikerwafels sneller nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het invullen van ons contactformulier. Wij staan steeds voor u klaar.

Anderen bekeken ook: Chocoladewafels kopen | Vanillewafels kopen

Contactformulier

4 + 8 =