Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Home » Sinterklaaschocolade bestellen

✔ Gratis stickers vanaf 1000 stuks

✔ Grote hoeveelheden beschikbaar

✔ Gratis snoepzak om uit te proberen

Sinterklaaschocolade bestellen

Wilt u de kinderen op school, de leden van uw sport- of muziekvereniging, de medewerkers van uw bedrijf of andere vrijwilligers trakteren op wat lekkers in de decembermaanden? Hoe leuk is het dan om ze te verrassen met heerlijke sinterklaaschocolade. Bij Snoepzak.eu kunt u verschillende soorten sinterklaaschocolade bestellen. Denk bijvoorbeeld aan holle chocoladefiguren en gouden muntstukken. Bij ons kunt u de sinterklaaschocolade in diverse zakjes kopen: small, medium, large en een puntzak. Ook wanneer u een combinatie wilt maken tussen sinterklaaschocolade en andere Sint lekkernijen bent u op Snoepzak.eu aan het juiste adres.

Geinteresseerd in onze Sinterklaaschocolade?

Sinterklaaschocolade

Belgische sinterklaaschocolade kopen

Bij Snoepzak.eu kunt u niet zomaar sinterklaaschocolade bestellen. Nee, bij ons bestelt u sinterklaaschocolade van Belgische makelij. Maar wat maakt Belgische chocolade dan zo speciaal? Over het algemeen worden de cacaobonen door de Belgische chocolatiers fijner gemaald. Daarnaast is het cacaodeel in Belgische chocolade vaak veel hoger dan de minimum, wettelijk bepaalde, voorschriften. Het echte onderscheidende is dat veel chocolatiers 100% cacaoboter als het vetelement in hun chocolade gebruiken. Dat in tegenstelling tot andere Europese landen, waar men ook tot 5% andere plantaardige vetten in de chocolade mag gebruiken. En dat proeft u.

Contacteer ons

Wij garanderen u het beste snoep aan de scherpste prijs. Van kant-en-klare snoepzakjes en de lekkerste Belgische wafeltjes tot overheerlijke sinterklaaschocolade. Al honderden tevreden klanten gingen u voor, vraag gerust naar onze referenties. Alle prijzen op onze website zijn exclusief 6% BTW. Wilt u bij ons uw sinterklaaschocolade bestellen? Dan is de minimum hoeveelheid altijd 20 zakjes. Plaats uw bestelling voor het einde van de maand oktober of zolang de voorraad strekt. Heeft u voordat u de sinterklaaschocolade wilt kopen, nog een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0475/248277 of via e-mail: krisenkarine@skynet.be. Wij staan graag voor u klaar en denken altijd met u mee. Voor een grotere hoeveelheid of een ander type snoep als pralines bieden we u graag een passende offerte aan.     

Anderen bekeken ook: Sintzakjes kopen| Snoepzakjes kopen

Contactformulier

2 + 14 =