Het beste snoep aan de scherpste prijs!

Home » Kant-en-klare snoepzakjes

✔ Gratis stickers vanaf 1000 stuks

✔ Grote hoeveelheden beschikbaar

✔ Gratis snoepzak om uit te proberen

Kant-en-klare snoepzakjes

Wist u dat kant-en-klare snoepzakjes veruit de beste manier zijn om geld in te zamelen voor uw vereniging, school, scouting, organisatie, klj, sportclub, bedrijf of als particulier? Al onze kant-en-klare snoepzakjes bevatten kwalitatief, vers snoepgoed met een houdbaarheidsdatum van ten minste één jaar. Bent u onze volgende tevreden klant om kant-en-klare snoepzakjes te bestellen voor uw snoepverkoop of traktatie? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw snoepzakjes binnen zeven werkdagen na bestelling bij u geleverd worden. Dát is de uitstekende service die wij u aanbieden bij snoepzak.eu. 

Geinteresseerd in onze snoepzakjes?

Het beste snoep aan de scherpste prijs

Wanneer u kiest voor de kant-en-klare snoepzakjes van Snoepzak.eu, kiest u voor het beste snoepgoed van A-merken aan de scherpste prijs. Wij leveren u een mix aan winegums, colaflesjes, zachte kersen, kleine gombeertjes en zure beren. Al onze kant-en-klare snoepzakjes bevatten slechts 20% zuur of helemaal geen zuur. De keuze is aan u. Wenst u een grotere hoeveelheid of een specifiek gewicht? Dan bieden wij u graag een passende offerte aan. Wij garanderen een flexibel product voor uw al uw verkoopacties, ongeacht de omvang van uw vereniging, bedrijf, organisatie of benefiet.

Bestel uw snoepzakjes

Wilt u, voordat u de kant-en-klare snoepzakjes gaat bestellen, ervaren hoe de snoepzak eruit ziet? Vraag dan een gratis snoepzak aan. Hiervoor betaalt u uitsluitend de verzendkosten van vijf euro, die we u achteraf bij een bestelling altijd terugbetalen. Heeft u een vraag, wilt u meer weten over onze mogelijkheden van onze kant-en-klare snoepzakjes of pralines of wilt u graag dat we met u meedenken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0475/248277 of via e-mail: krisenkarine@skynet.be. Wij staan graag voor u klaar.

Anderen bekeken ook: Sintzakjes kopen | Snoepmix online bestellen

Contactformulier

6 + 13 =